Het beveiligen van bijvoorbeeld uw bouwplaats of het (tijdelijk) beveiligen van een afgelegen installatie is tegenwoordig noodzakelijk.

Gestolen goederen en beschadigde apparatuur zijn elk jaar weer een grote kostenpost. Niet alleen de diefstal of vandalisme zorgen voor hoge rekeningen maar de tijd die men kwijt is met vervangen en/of herstellen zorgen voor vertraging van uw project met bijkomende kosten. BENGS Beveiliging biedt hierin de oplossing. Niet alleen verhuren wij mobiele camerabewaking wij bieden u tevens de mogelijkheid om deze systemen te kopen.

Hoge kwaliteit en de modernste technieken

Onze mobiele camera masten zijn uitgerust met camera’s van zeer hoge kwaliteit (voornamelijk LG en Sony) waardoor u zowel bij dag als bij nacht van uitstekende beelden verzekerd bent. De camera’s maken gebruik van de nieuwste technologieën zoals bijvoorbeeld Line-crossing, Object removal en Object abandoning. Op verzoek kunnen wij zelfs masten leveren die uitgerust zijn met thermische camera’s of kentekenherkenning.

Liever kopen in plaats van huren?

Wanneer u bijvoorbeeld meerdere grote projecten beheert/uitvoert lopen de kosten voor het huren van mobiele camerabewaking al snel in de tienduizenden euro’s. Bij BENGS Beveiliging kunnen wij u een semi-vaste opstelling leveren al vanaf € 5000,-. De opstellingen worden speciaal voor u gefabriceerd, naar uw wensen met een vooraf duidelijk doorgesproken kostenplaatje. Doormeldingen naar een alarmcentrale zijn natuurlijk mogelijk.

Kenmerken

• Plug & Play, degelijk en mobiel
• Alarmering op ongewenste personen en/of voertuigen
• Goede, duidelijke beelden maken verificatie gemakkelijk
• Verificatie vooraf voorkomt onnodige opvolging en vals alarm