Een Videx Videofonie systeem als aanvulling op uw Hörmann design voordeur of garage sectionaldeur.

U wilt graag vanuit uw woonkamer kunnen zien wie er voor uw voordeur staat en eventueel zelfs de deur kunnen openen? Met een Videx Videofonie systeem is dit allemaal mogelijk.

Een toevoeging aan uw voordeur!

BENGS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Specialist is al jaren gespecialiseerd in hoogwaardige design voordeuren van het Duitse merk Hörmann. Als aanvulling op deze kwaliteitsdeuren hebben wij nu ook parlofonie en videofonie systemen van Videx in ons assortiment.

Een videofonie systeem is bedoelt om vanuit de woning te kunnen communiceren met een persoon die buiten bij de deur staat en deze ook te zien. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de deur te open van af de videofoon. Standaard bestaat een set uit één binnenpost en één buitenpost. Het aantal binnenposten is natuurlijk uit te breiden, op deze manier kunt u makkelijk vanuit meerdere locaties controleren wie er voor uw deur staat.

Hoge kwaliteit en Italiaans design

Videx is een Italiaans merk dat al jaren bekend staat om de hoge kwaliteit fonie systemen die zij ontwikkelen, waarbij ook zeker het design niet wordt vergeten. De Videx Kristallo lijn is hier een mooi voorbeeld van. Door het modulaire systeem is het mogelijk om een buitenpost naar wens te combineren met een binnenpost die bij uw interieur past. De binnenpost kan in verschillende stijlen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld met of zonder hoorn (handsfree).

FOLDER

Videx 4000 serie videofoon (PDF, 596KB)
Videx 4000 serie videofoon met codeklavier (PDF, 584KB)
Videx kristallo binnenposten (PDF, 856KB)