Uw woning / bedrijfspand beveiligen tegen inbraak

Ieder jaar zijn er tienduizenden inbraakpogingen in Nederland, waarbij het meer dan een derde deel bij pogingen blijft. Bij het zien van beveiligingsproducten geven inbrekers vaak al snel op. Door het afschrikwekkende effect gaat een inbreker liever naar een volgend object. Uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligen tegen inbraak? Kies voor inbraakbeveiligingssystemen van BENGS Beveiliging.

Is uw woning en/of bedrijfspand beveiligd tegen inbraak?

De mechanische of bouwkundige beveiliging speelt hier in een grote rol. Onbeveiligde deuren en vensters zijn meestal gemakkelijk open te krijgen met een simpele schroevendraaier. Volgens onderzoek van de politie blijkt dan ook dat inbrekers zich voornamelijk richten op balkondeuren en vensters.

Veel mensen denken dat inbrekers vooral actief zijn in vakantieperiodes en in de nacht. Over het algemeen is de realiteit anders. Inbrekers werken vaak overdag als er niemand thuis is. De winterperiode is daarbij favoriet. Driekwart van alle woninginbraken vindt plaats in appartementencomplexen en in flats. Dit komt omdat deze veelal nauwelijks beveiligd zijn en bewoners vaak minder goed opletten. Inbrekers komen hier meestal gewoon door de voordeur naar binnen. Uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligen tegen inbraak? Met een inbraakbeveiligingssysteem / alarmsysteem van BENGS Beveiliging Groningen houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur.

Inbraakbeveiliging

Ter voorkoming van inbraak, diefstal en vandalisme, kun u bij ons terecht voor  inbraakbeveiligingssystemen / alarmsystemen.

Bel 050 520 1100 voor vrijblijvend advies.

inbraakbeveiliging groningen drenthe alarmsysteem alarminstallatie

Uw woning of (bedrijfs)pand optimaal beveiligen tegen inbraak?

Een beveiligingscamera / inbraaksysteem / alarminstallatie kopen kan iedereen. Maar bepalen of u de juiste keuze maakt voor uw specifieke situatie, dat is een stuk moeilijker. En daar helpen wij u graag bij! Wij zijn BENGS Beveiliging. Specialist in inbraakbeveiliging.

GRATIS INVENTARISATIE BIJ U OP LOCATIE