Een Videx audio intercom systeem als aanvulling op uw Hörmann design voordeur of garage sectionaldeur.

U wilt graag vanuit uw woonkamer met degene aan de deur kunnen communiceren en eventueel zelfs de deur kunnen openen? Met een Videx audio intercom systeem is dit allemaal mogelijk.

Een toevoeging aan uw voordeur!

BENGS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Specialist is al jaren gespecialiseerd in hoogwaardige design voordeuren van het Duitse merk Hörmann. Als aanvulling op deze kwaliteitsdeuren hebben wij nu ook parlofonie en videofonie systemen van Videx in ons assortiment.

Een parlofonie of audio intercom systeem is bedoelt om vanuit de woning te kunnen communiceren met een persoon die buiten bij de deur staat. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de deur te open van af de parlofoon. Standaard bestaat een set uit één binnenpost en één buitenpost. Het aantal binnenposten is natuurlijk uit te breiden, op deze manier kunt u makkelijk vanuit meerdere locaties controleren wie er voor uw deur staat.

Intercom naar GSM

Als u geen vaste binnenpost wenst, is de GSM kit een juiste keuze. Hierbij zal de vaste binnenpost vervallen, en direct vanaf de VIDEX buitenpost contact gezocht worden met uw GSM. U kunt dan met de persoon die bij de buitenpost aanbelt spreken en eventueel gelijk met uw GSM deur en/of hek openen. Indien u niet in staat bent om te antwoorden, zal de buitenpost indien gewenst een tweede telefoonnummer bellen.

FOLDER

Videx 8000 serie parlofoon met codeklavier (PDF, 599KB)
Videx 8000 serie parlofoon (PDF, 516KB)