BENGS Beveiliging biedt een grote verscheidenheid aan producten.

BENGS Beveiliging Groningen levert o.a. LG beveiligingscamera’s die aangesloten kunnen worden op een analoge lijn (coax) maar ook IP camera’s.

Analoge en IP LG Camera’s

Wanneer u reeds over een beveiligingssysteem beschikt en u wilt deze updaten voor een beter beeld dan hebben wij hiervoor een passende oplossing. De bestaande analoge lijnen worden hergebruikt, dit scheelt aanzienlijk in de installatie kosten. De camera’s en opname apparatuur word vervangen door onze Canon camera’s. Zo krijgt u perfect beeld via uw oude bestaande coax lijn.

Slechts één draad d.m.v. Power over Ethernet (PoE)

Power over Ethernet (PoE) is een technologie om stroom en data te leveren over één enkele standaard twisted pair-kabel in een ethernetnetwerk. Deze technologie gebruiken wij, zodat er maar één draad tussen de LG IP beveiligingscamera’s en het NVR opnameapparaat nodig is.

Voor iedereen die streeft naar een geweldige beeldkwaliteit!

Een beveiligingscamera kopen kan iedereen. Maar bepalen of u de juiste keuze maakt voor uw specifieke situatie, dat is een stuk moeilijker. En daar helpen wij u graag bij!

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Dome-camera’s

Dome-camera’s zijn de perfecte oplossing voor omgevingen waarin discrete bewaking belangrijk is. Deze compacte, stijlvolle camera’s kunnen aan het plafond of de wand worden bevestigd en bieden uitstekende beeldkwaliteit bij een grote beeldhoek. Ideaal voor zowel binnen- als buitenruimten. Dome-camera’s zijn speciaal ontworpen voor discrete bewaking. Neem bijvoorbeeld het ultracompacte VB-S-model dat zo klein is dat het in de palm van je hand past. Accessoires voor verzonken montage zorgen dat elk model discreet kan worden gemonteerd en perfect past in de omgeving.

NVR/DVR

Er zijn verschillende typen video recorders verkrijgbaar. Er wordt onderscheidt gemaakt in digitale video recorders, netwerk video recorders en hybride video recorders. Afhankelijk van de situatie word bekeken welke recorder bij u het beste toepasbaar is.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Beveiliging Groningen levert en monteert beveiligingscamera’s / camerabewaking in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en beveiligingsspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

FOLDER

LG Security Catalog (ENG) (PDF, 4.4MB)

camerabeveiliging-groningen-camerabewaking-drenthe-bengs-beveiliging