Camerabeveiliging

Ter voorkoming van inbraak, diefstal en vandalisme, kun u bij ons terecht voor  camerabeveiliging / inbraakbeveiliging / alarmsystemen.

Bel 050 520 1100 voor vrijblijvend advies.

camerabeveiliging-groningen-camerabewaking-drenthe-bengs-beveiliging

Voor iedereen die streeft naar een geweldige beeldkwaliteit!

Een beveiligingscamera kopen kan iedereen. Maar bepalen of u de juiste keuze maakt voor uw specifieke situatie, dat is een stuk moeilijker. En daar helpen wij u graag bij!

GRATIS INVENTARISATIE BIJ U OP LOCATIE

BENGS Beveiliging: uw beveiligingsspecialist

BENGS Beveiliging Groningen heeft alle kennis in huis als het gaat om het beveiliging van uw woning of pand/bedrijfspand. Bij een gratis en vrijblijvende inventarisatie bij u op locatie bespreken wij met u de te nemen beveiligingsmaatregelen. Gezamenlijk en rekening houdend met uw budget bepalen we het aantal beveiligingscamera’s, juiste type beveiligingscamera’s en opnamesysteem.

Monteren en installeren

Het uiteindelijk monteren, installeren en inrichten van uw camera beveiligingssysteem kunt u aan onze monteurs overlaten. Het gehele camera beveiligingssysteem wordt u aan opgeleverd a.d.h.v. een praktische instructie van het camera beveiligingssysteem zodat u weet hoe u o.a. opnames kunt terugkijken en bepaalde momenten kunt markeren.