Intercom

BENGS BEVEILIGING & VIDEX

Het Italiaanse bedrijf Videx is in 1979 begonnen met het ontwerpen van een videokaart voor een belangrijk computerbedrijf. In 1985 werd het aanbod uitgebreid met een complete nieuwe lijn producten waaronder de Parlofonie en Videofonie systemen. Op dit moment zijn de producten van Videx verkrijgbaar in meer dan 40 landen en staat het merk bekend vanwege zijn betrouwbaarheid en degelijkheid.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Beveiliging Groningen levert en monteert intercomsystemen / beveiligingscamera’s / camerabewaking in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. In onze showroom hebben wij volledig werkende beveiligingssystemen opgesteld staan.

Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en beveiligingsspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Beveiliging Groningen – Intercomsystemen

veb-beveiliginsbedrijf-groningen-2020

Corona maatregelen BENGS

Showroombezoek alleen op afspraak, mondkapje dragen, handen desinfecteren bij binnenkomst, 1.5 meter afstand houden, bij klachten geen bezoek aan de showroom brengen. Heeft u een afspraak met ons voor een bezoek aan huis van een vertegenwoordiger of monteur, en heeft u iemand van uw huishouden Corona gerelateerde klachten, dan dit vooraf melden.